Examine This Report on خاصیت عناب خشک

این میوه، کوچک و شیرین است که دو دانه درون خود دارد. عناب خشک بافتی سفت و جویدنی و طعمی شبیه به خرما دارد. طعم عناب خام شیرین و مانند سیب است و می‌توان آن را به عنوان میان وعده استفاده کرد. عناب خشک نیز معمولاً برای استفاده در دسرها یا خوردن به تنهایی فروخته می‌شود.

یکی دیگر از آنها کمک به بهبود استرس و التهابات ناشی از صدمه رادیکالهای آزاد به کبد است.

شما می‌توانید این میوه را به صورت آب میوه و خشک‌شده نیز دربیاورید، آن را میل کنید و از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

با این حال، به خاطر داشته باشید که میوه‌های خشک کالری بیشتری نسبت به میوه‌های تازه دارند. همچنین، منبع غنی قند هستند و مصرف آن‌ها در رژیم غذایی باید کنترل شده باشد.

همچنین وجود فیبر باعث احساس سیری بیشتری می‌شود و بنابراین افرادی از این خواص عناب خشک برای لاغری استفاده می‌کنند.

عناب خشک می‌تواند به کاهش خطر سرطان کمک کند. عصاره عناب سرشار از فنولیک است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش می‌دهد. این بدان معناست که آنزیم‌های آنتی اکسیدانی موجود در عناب با سرعت بیشتری برای خلاص شدن از شر رادیکال‌های آزاد و کاهش خطر سرطان کار می‌کنند. پیشگیری از سرطان از خواص رازیانه نیز هست.

تقویت حافظه از خواص عناب است. در یک مطالعه روی خواص دمنوش عناب موش‌ها، عصاره عناب همچنین رشد و تکامل سلول‌های عصبی را در ناحیه شکنج دندانه دار در موش افزایش داد.

عناب می‌تواند سلامت تخمدان را بهبود بخشد. در مطالعه‌ای که توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران) انجام شد، از یک محصول گیاهی عناب به نام شیلانوم برای درمان کیست تخمدان استفاده شد.

این میوه را می‌توانید جایگزین میان‌وعده‌های پرکالری و کم خاصیت کنید و از ثابت ماندن وزن خودتان لذت ببرید.

پس از ۱۰ دقیقه و با به جوش آمدن دمنوش می‌‌توانید آن را از صافی رد کنید. دمنوش شما آماده است؛ با استفاده از این دمنوش می‌توانید از خواص عناب خشک برای کبد چرب بهره‌مند شوید.

عناب تازه را می‌توان ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگه داشت اما در یخچال تا چند هفته تازه می‌ماند.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

ماساژ رفلکسولوژی چیست و روش اجرای آن چگونه است؟ ماساژ پروستات چیست؟ مزایا و تاثیر آن بر سلامت مردان ماساژ فورهند چیست؟

میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک می‌شوند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *